服务支持
Support
  • 1. What's the max flight time for T60 C?

    Ask: What's the max flight time?

    Answer:

    The Max. flight time for T60 C is 35 minutes.




  • 2. What is the Max. flight control distance and video transmission distance?

    Ask: What is the Max. flight control distance and video transmission distance?

    Answer: 

    The Max. flight control distance is 5Km;

    The Max. video transmission distance is 20Km.

  • 3. Are they 1080P output for video transmission?

    Ask: Are they 1080P output for video transmission?

    Answer:

    Yes,  1080P/60FPS


  • 4. Can you specify bands frequencies for remote control and HD transmission?

    Ask: Can you specify bands frequencies for remote control and HD transmission?

    Answer:

    The control frequency band of remote controller is 2.4GHz;

    The data transmission frequency band is 902MHz to 928MHz;

    The image transmission frequency band is 554MHz.

  • 5. Does our drone can fly with locations coordinates?

    Ask: Does our drone can fly with locations coordinates?

    Answer:

    Yes

  • 6. How about the battery capacity? How many batteries inside of the drone?

    Ask: How about the battery capacity? How many batteries inside of the drone?

    Answer:

    The battery capacity is 20000mAh;

    1pc battery inside of the drone.


  • 7. How exactly high can the drone fly?

    Ask: How exactly high can the drone fly?

    Answer:

    1500m

  • 8. What's the Max. flight height?

    Ask: What's the Max. flight height?

    Answer: 

    1500m

  • 9. What's the Max. altitude height?

    Ask: What's the Max. altitude height?

    Answer: 

    3500m